Zoya - Retro Pieces Nail Art
Nail Art

Zoya – Retro Pieces Nail Art

Eerder deze week stond er een blogpost online met twee prachtige Zoya lakjes uit de Seashells & Sunsets collectie, Cam en Ness. Een stoere oranje en Ness een prachtige jade groen. Waarom deze twee samen gekozen uit de creamy collectie die bestaat uit zes lakken? Omdat ik deze kleuren zo goed bij elkaar vind passen, vind je niet? Op een of andere manier gaf het me wat een retro feel en móest ik daar iets mee doen zoals een nail art. De grote vraag is altijd wát natuurlijk!

Zoya Cam en Ness
Ik had wel iets in mijn hoofd maar dat idee heb ik ergens anders gezien en ik wist niet meer waar. Heel comfortabel voel ik me daar dan niet echt bij omdat ik niet kan vermelden wie het originele idee had. En er stond mij iets van bij dat de kleuren ook nog wel eens goed overeen kwamen. Mocht ik het nog een terugvinden dan ga ik zeker zo’n nail art maken. Nu moest ik wat anders verzinnen. Zo gaande weg kwamen er dingen in me op en ben maar gewoon ergens begonnen.

Ik wist dat ik een witte lijn wilde. Subtiel, niet te dik… Dat zou denk ik al gaaf zijn; een manier om de twee kleuren te combineren. And so I did! Maar dat was klaar en ik dacht… ja.. leuk… maar ook niet meer dan dat. Ik pakte mijn zilveren striping tape (moet echt nodig nieuwe hebben want deze is gaar!) en maakte nóg een lijn naast de witte.
Toen dat klaar was dacht ik hetzelfde weer. Leuk, maar… Er moest nog iets bij! Ineens bedacht ik mij dat ik een poosje geleden bij Pieces (mag daar zo graag even kijken!) body tattoo’s had gekocht. En daar zaten een aantal leuke patroontjes bij die ook fijntjes en subtiel waren, net als de lijnen. En dit is het geworden!

Zoya Ness Cam nailart

Zoya Ness Cam nailart

Zoya Ness Cam nailart
Mijn nagels zijn zo bol he, om gek van te worden. Zo’n recht stukje karton met bodytattoo krijg ik onmogelijk goed op mijn nagels. Dat was dus even ‘spelen’ met de decal, maar alsnog goed gelukt vind ik! Heb naar mijn idee de retro feel wel aardig behouden en daar ging het uiteindelijk om. Me happy!

Zoya’s Cam & Ness komen uit de Seashells & Sunsets collectie die
verkrijgbaar is bij PrettyPolish.

handtekening blog sept 2015
Have you seen my swatches of the two gorgeous Zoya polishes Cam and Ness? The Seashells & Sunsets collection consists of six polishes and I choose these two together for a blog post. Just because the color fit so perfectly together, don’t you think? They kind of gave me this retro feel and I needed to work on that, so decided on a nail art with both of them. The only thing I knew when I started was that I wanted a white line separating the two on the nail and nothing else (yet). Didn’t feel like that was enough though so added a silver line with striping tape.
After that, same feeling! Not enough, not finished. It came to mind that I bought these cool body tattoos in the Pieces shop here in town. Choose 4 delicate patterns and added them on the nail.
The outcome I just LOVE! I managed to keep that retro feel all the way and that’s what I wanted. What do you think? <3

 

Comments (6)

 • Vooral Ness vind ik een mooie kleur! Toffe nailart heb je ook van de combinatie gemaakt!

  Beantwoorden
 • It looks unusual and great!

  Beantwoorden
 • I love it – and it’s a new kind of style on your blog 🙂

  Beantwoorden
 • Wat een prachtige nailart. De kleuren passen ook zo leuk bij elkaar! 😀

  Beantwoorden
 • super gave nail art 😀

  Beantwoorden
 • I love it, it’s beautiful! 🙂

  Beantwoorden

Write a comment