Nail Polish

Zoya Sunsets – Brynn & Dory

Je hebt nog twee Zoya lakjes van me tegoed uit de Sunsets collectie! Ik kreeg alle zes creams uit de Seashells & Sunsets om te swatchen; ik heb mijn tijd ervoor genomen omdat ik de lakken ook dolgraag eventjes wilde dragen, ook al was het een dag of misschien wel twee. De kleuren zijn zo fijn, vrolijk en zomers! Vandaag laat ik je Brynn & Dory zien (ben ook echt fan van de namen!). Eerder zag je al Cam en Ness, een prachtige oranje en groen (waarmee ik een retro nail art maakte), Dixie en Liv, een fel roze en paarse lak, en nu dus de laatste twee.

Brynn en Dory zijn ook weer twee kleurtjes die erg leuk bij elkaar passen vind ik. Heb geen energie gehad voor nog een nail art met deze twee, maar wie weet komt dat nog!

ZOYA -BRYNN

Zoya Sunsets Brynn

Zoya Sunsets Brynn
Brynn is in werkelijkheid wel iets paarser dan op de foto; vond het lastig ‘m correct vast te leggen. Maar hij is weer lekker fel en juicy! Echt een heerlijke kleur. Met één laagje red je het dit keer niet. De andere lakken waren erg goed gepigmenteerd en deze trouwens ook hoor, met twee laagjes is ie prachtig dekkend.

ZOYA – DORY

Zoya Sunsets Dory

Zoya Sunsets Dory
Oh boy, zíe dat! Hoe heerlijk! Dory is prachtig blauw, zo helder en fris, zo lekker opvallend. Ik hou van zulke kleuren blauw draag het verder weinig. Als ik moest kiezen tussen allerlei tinten blauw zou ik zeker weten deze eruit pikken. Ook deze heeft twee laagjes nodig. Voor beide lakken heb ik dus twee laagjes lak gebruikt en één laagje topcoat.

Samengevat… Zoya heeft met deze collectie mijn hart wel veroverd. Het feit dat ik zo weinig Zoya lakjes heb begrijp ik niet meer haha! De Pixie Dust lakken zijn erg populair ook. De kwast is fijn, makkelijk mee te werken en zeker geschikt voor de toch wel vrij dunne formule. Wat trouwens ideaal is als het heel heet is; ik heb Dory op gedaan met bijna 29 graden in huis en gaf totaal geen problemen! De Sunsets zorgen gewoon voor instant happiness. En kan je ze dus ook zeker aanraden!

Zoya Sunsets collage 1
De Seashells & Sunsets zijn verkrijgbaar bij Pretty Polish.

handtekening blog sept 2015press sample 1
Still had two more to show you of the gorgeous Sunsets collection by Zoya! Today I will show you Brynn and Dory, again both colors match so well together I think 🙂 Didn’t have the enery for a nail art the last week or so, but maybe I will create one later. Have you seen the other swatches of this collection?
Staring with Brynn. A gorgeous pink leaning to purple polish which was quite hard to capture. Needed two coats for this beauty and I used one layer of topcoat. The color is so fresh and juicy!
Same with Dory; it’s so much fun wearing this clear and bright blue polish. I also needed two coats for this one.
My overall opinion… Zoya is a great brand, 5 free and I think and it’s stole my heart in the last few weeks!
Love the brush which is quite long and narrow and necessary for the formula is quite thin and you don’t want to apply too much of the polish in one go. The coverage is great… and just look at the collage.! To me it just gives an instant happy feeling! 🙂
The Seashells and Sunsets are available at Pretty Polish and they do ship internationally!

Comments (6)

 • They both are totally gorgeous <3

  Beantwoorden
 • Both of them are very pretty!

  Beantwoorden
 • The whole collection is gorgeous!

  Beantwoorden
 • Oeh de roze vind ik wel heel erg mooi! ♥

  Beantwoorden
 • omg wat een popping kleuren!

  Beantwoorden
 • Brynn looks so good on you!

  Beantwoorden

Write a comment